Illustratørene - Blank Space

Illustratørene fyller Blank Space

May 5th - June 29th 2017

About Illustratørene fyller Blank Space

Opening Reception: 5/5/2017 18:00 - 21:00

 

Exhibition lasts until 29/6/2017

Blank Space er stolt av å presentere sin neste utstilling! Denne gangen med fokus på illustrasjon og ILLUSTRATØRENE.

 

ILLUSTRATØRENE ble etablert i 1987, og har norgesrekord i illustrasjonsfellsskap! I dag definerer ILLUSTRATØRENE seg som et illustrasjonsbyrå og har egen agent på huset. Lokalet i Grensen 9A er ikke bare arbeidspulter, men et sted der 7 dyktige illustratører nyter godt av hverandres ferdigheter og erfaring. Med unike stiler og uttrykk, jobber de innenfor illustrasjon, animasjon, grafisk design, bøker, reklame, utsmykning og eksponeringsdesign!

Blank Space gleder seg til å ta deg med bak teppet for å møte noen av de illustratørene som står bak illustrasjoner og tegninger du ser hver dag.

Ingunn jobber med alt fra barnebøker til reklame, gjerne komplekse myldrebilder og animasjon. 
Inspirasjonskilder som utstoppede dyr, stillhet, originale karakterer og grenselandet mellom hygge og uhygge kan klart skimtes i hennes arbeider.

Selv om Elisabeth er glad i minimalistiske uttrykk, elsker hun også dekorative mønster og omtaler seg selv som en illustratør med et grafisk uttrykk. I tillegg til å være illustratør, jobber Elisabeth også som designer.

I Marius sine illustrasjoner inviteres du til en skattejakt. Jo mer du gransker og ser, jo mer finner du! Illustrasjonene åpenbarer seg underveis og forteller flere historier som underbygger den grunnleggende idéen. 

Trude har en forkjærlighet for det noen vil kalle lavkulturelle fenomener som Donald Duck, cowboy og indianer og amerikanske biler. Hun er ikke redd for å eksperimentere og jobber like gjerne manuelt som digitalt.

Hilde jobber mest med blandigsteknikker, dess mere, dess bedre! Illustrasjonene hennes er ofte detaljrike og fulle av humoristiske krumspring. Denne evnen kommer godt til rett I hennes mange bildebøker.

Inger liker å leke., og det er når du eksperimenterer at noe nytt plutselig skjer!
‘Er man åpen og nyskjerrig, vet man aldri hva man kan finne. Både illustratør og kunde kan få se noe nytt’.

Trond er tegner med stor T! Han behersker mange ulike stilarter og teknikker og tegner det meste fra makrell i tomat til krim for barn. Trond tegner både mennesker og dyr, men har aldri sett en elg!

Utstillingen åpner fredag 5. mai kl 18:00 - 21:00. Kunstnerne er på vernissagen. Det blir servert mat og drikke. Bli med på lotteri og ha mulighet til å vinne fine signerte prints. Støtt et av Oslos beste kreative samfunn mens du har en skikkelig gøy fredag kveld. 

Utstillingen varer til 29. juni 2017, og galleriet holder åpent søndag - torsdag 11:00 - 17:00.

Download the poster HERE.

Blank Space AS , 920288758 , Storgata 32 0184 Oslo , +47 4676 4567

Privacy Policy     //     Refund Policy

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • twitch
  • discord-icon-14
  • Vimeo
  • Pinterest
  • patreon2